Од срца, за Дан жена!

Драги читаоци,

Захваљујући сарадњи са компанијом LINK group, ове године могу да вам понудим нешто посебно као осмомартовски поклон. Поводом Међународног дана жена, неке од вас ћемо обрадовати бесплатним онлајн курсем енглеског језика!

BusinessAcademy, као део компаније LINK group, жели на овај начин да пружи посебну прилику свим дамама које би волеле да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика како би постале што успешније и на приватном и на пословном плану.

Уколико желите да освојите један од понуђених бесплатних курсева енглеског језика, потребно је да на имејл адресу kakojecakaze@gmail.com пошаљете имејл у ком ћете написати због чега бисте желели да учите или усавршите енглески језик, односно зашто бисте волели да освојите ову награду, ваше име и презиме. Наслов имејла (познатији као subject) обавезно треба да гласи Бесплатан курс за 8. март. Три добитнице ће освојити поклон-код помоћу којег остварују право на бесплатан онлајн курс.

Шта даље? Након што добијени код унесете у форму која се налази у дну стране, добићете на имејл сва потребна упутства за похађање курса. По пријављивању на платформу за учење, свакој добитници ће бити додељен курс енглеског језика у складу са нивоом знања које поседује,  а који ће бити одређен улазним тестом.

Ово је само један од начина на који Business Academy и LINK group желе да покажу колико цене припаднице лепшег пола и колико је важно континуирано улагати у сопствено образовање.

Срећно свима! 🙂

1 thought on “Од срца, за Дан жена!”

  1. Дакле, дошао је и тај дан! 🙂
    Прво, хвала свим дамама које су учествовале. Жао ми је што не могу свакој од вас да поклоним по један бесплатан курс енглеског језика, знам колико би вам значио. С обзиром на то да могу да обрадујем само три особе, решила сам да за критеријум узмем време јављања, рачунајући да су се прве јавиле оне којима је највише и стало. 🙂

    Према томе, добитнице бесплатног онлајн курса енглеског језика су: Александра Пејчић, Адријана Никић и Ивана Ерић. Честитам вам!

Comments are closed.