Српске поделе и наша посла

Као што сам већ једном рекла, мало мало па се у Србији „запали интернет“ због неког писменог задатка који је „узбуркао регион“, наставнице која је урадила ово или оно и слично. Ових дана друштвене мреже преплављене су фотографијом на којој се види неки четврти задатак који је неко урадио, а неко прегледао. Задатак гласи: „Напиши речима следеће бројеве: 12, 19, 58, 60.“

Како је урађен задатак и шта је, по мом мишљењу, спорно у масовној хистерији која је настала поводом ове фотографије – прочитајте у тексту који сам написала за Школски портал.

7 thoughts on “Српске поделе и наша посла”

  1. Занимљиво да се нико у тој свеопштој хистерији није сетио да је управо та фотографија стара добрих неколико година, и да се мало-мало појави поново у некој варијанти, али су се сви сетили да окриве учитељицу што генију одузима генијалност.

  2. Основни проблем је у постојању особа које имају задатак да замајавају народ и праве будале од њега. Реакција народа је мање-више небитна јер се ради о провокацијама.

    1. Па нису то само провокације. Има и тога, није да нема, али оволика површност и острашћеност у анализирању нечега о чему се готово ништа не зна делује баш поражавајуће.

      1. И међу коментаторима има много провокатора. Нажалост решили су да растуре Србију и затру трагове постајања цивилизације са ових простора и не бирају средства. Па само један провокатор може дневно да обрне стотинак сајтова и форума под различитим именима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.